Niemand zeggen

Hij was de enige die de moorden kon stoppen

EAN: 9789022596722
Publicatiedatum:  03-08-2022
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 496

    Bestelbaar , available on 03/08/2022

Deel 10 van de Helen Grace-serie, verschijnt tegelijk met de Engelstalige editie

Na covid-19 bevindt het land zich in een van de zwaarste -recessies ooit. Nog nooit heeft inspecteur Helen Grace met zo veel geweld en onrust te maken gehad. Voor het eerst in haar leven is ze bang om de controle te verliezen: haar trouwe partner Charlie is met zwangerschapsverlof en tegelijkertijd doet haar collega Joseph Hudson er álles aan om haar het leven zuur te maken.

Drie moordzaken houden Helen ’s nachts wakker: een oude, rijke man, vermoord tijdens een inbraak in zijn immense huis; een jonge zorg-manager, in zijn auto doodgestoken met een schroevendraaier; en een jonge studente, aangerand en doodgeknuppeld in het plaatselijke park. Dan krijgt ze bericht dat de privédetective die onderzoek deed naar deze zaken levend in brand is gestoken. Net als Helen dacht hij dat zo veel geweld in korte tijd geen toeval kon zijn, maar zelfs met deze aanwijzing kan ze het verband niet zien. En de tijd begint te dringen, want de dader gaat geen enkele uitdaging uit de weg om zichzelf te bewijzen.

In de pers

‘Sterk visuele hoofdstukken met een hoog adrenalinegehalte.’ Algemeen Dagblad

‘De manier waarop Arlidge ogenschijnlijk moeiteloos eerst verhaaltechnische problemen creëert en ze vervolgens even makkelijk weer oplost, verraadt een lenige, creatieve geest.’ Het Parool

‘Het thrillergeschenk van M.J. Arlidge is geraffineerd en geloofwaardig.’ **** de Volkskrant

M.J. Arlidge schrijft al jaren scenario’s voor verschillende Britse crimeseries. Iene miene mutte was zijn debuut als thrillerauteur en werd lovend onthaald door pers en publiek. Inmiddels heeft hij elf boeken geschreven over inspecteur Helen Grace.

  EAN: 9789022596722
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Harmien Robroch
  Publicatiedatum:   03-08-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 146 mm
  Breedte: 218 mm
  Dikte: 42 mm
  Gewicht: 630 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 496
  Collectie:   Helen Grace
  Trefwoorden:   arlidge;deel 10;detective;helen grace;moordenaar;nog lange niet;politie;serie;seriemoordenaar