2 minuten tot je slaapt

Selfcare voor een druk leven: praktische oefeningen en inzichten om een diepe, herstellende nachtrust te bereiken

EAN: 9789022596005
Publicatiedatum:  22-06-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 160

    Bestelbaar , available on 22/06/2022

Korte oefeningen waaronder visualisaties, affirmaties en meditaties om beter te slapen

Goede slaap is essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Maar door de druk van alledag en onze levensstijl is het vaak lastig om de juiste hoeveelheid en kwaliteit slaap te krijgen.

Psycholoog Corinne Sweet geeft in 2 minuten tot je slaapt makkelijk toepasbare en korte oefeningen die goede slaap bevorderen, zoals mindfulnesstechnieken en ademhalingsoefeningen, visualisatie, affirmaties en yogaoefeningen. Verder schrijft ze over de verschillende slaapstadia, zoals de Rem- en non-Rem-slaap, de juiste slaaphygiëne en de invloed van stress op onze nachtrust.

2 minuten tot je slaapt is voor iedereen die het beste uit de nacht wil halen met inzichtelijke tips en prettige, toegankelijke oefeningen.

Corinne Sweet is schrijver, psycholoog en psychotherapeut. Ze schreef achttien boeken, waaronder bestsellers in het genre populaire psychologie, zoals Change Your Life with CBT, The Anxiety Journal en The Mindfulness Journal. Corinne is vaak te horen en te zien op de Engelse radio en televisie, onder andere als psycholoog bij de Engelse editie van Big Brother.

  EAN: 9789022596005
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Wilma Paalman
  Publicatiedatum:   22-06-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 137 mm
  Breedte: 185 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 410 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 160
  Trefwoorden:   2 minuten;genezing;gezondheid;korte oefeningen;meditatie;oefeningen;omgaan met stress;selfcare;slaap;slapenloosheid;tips;yoga;zelfhulp