Winterbloesem


Nederlands | 02-11-2021 | 352 pages

9789022594438

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 12,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar




Tekst achterflap

December 1902. Een paar weken voor Kerstmis spoelt op het strand bij een kuuroord een schipbreukelinge aan. De jonge vrouw weet niet meer hoe ze heet, waar ze vandaan komt of wat er is gebeurd met het schip waar ze op zat. Haar enige bezit is de tak van een fruitboom die in haar kleren verstrikt is geraakt.

Johanna, dochter van de rijke familie die het kuuroord runt, is gefascineerd door de drenkelinge en de twee jonge vrouwen bouwen in korte tijd een hechte vriendschap op. Johanna is eenzaam en ongelukkig: haar familie probeert haar uit te huwelijken aan een man van wie ze niet houdt. Naarmate kerst nadert en iedereen zich op de voorbereidingen van het jaarlijkse kerstbal stort, nemen de twee vrouwen hun toevlucht tot een oud gebruik: ze zetten de tak van de fruitboom in een karaf water en wensen met heel hun hart dat hun grootste verlangen uit zal komen. Als de tak bloeit op kerstavond, zal het geluk hen eindelijk toelachen. Maar zal de winterbloesem echt komen?


In de pers

‘Vlot geschreven feelgoodroman voor liefhebbers van familieverhalen.’ NBD Biblion

‘Een perfecte combinatie van historie, drama, romantiek en spanning.’ Chicklit.nl

Biografie

Corina Bomann woont op het Duitse platteland, waar ze in alle rust kan schrijven. Haar romans staan steevast hoog in de bestsellerlijsten. Bij Boekerij verschenen al meerdere succesvolle romans van haar hand, waaronder De vrouwen van de Leeuwenhof-trilogie, De kleuren van schoonheid-trilogie en de Waldfriede-serie.

Details

EAN :9789022594438
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Lilian Caris
Publicatiedatum :  02-11-2021
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :459 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :352
Trefwoorden :  bloemen;duitsland;eenzaamheid;hoop;jonge vrouw;kerstmis;liefde;rijkdom;romantiek;vergeving