De wilde roos

Ze is een sterke vrouw die bergen kan bedwingen. Maar haar hart is ze minder makkelijk de baas.

EAN: 9789022594087
Publicatiedatum:  12-05-2022
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 736

    Bestelbaar , available on 12/05/2022

Ruim 700 pagina’s historische spanning en romantiek voor maar €15,99

Tibet, 1913. Willa Alden wordt als gids ingehuurd door Max von Brandt, die van plan is als eerste Duitser de Mount Everest te bedwingen. Tijdens het beklimmen van de Kilimanjaro heeft Willa een been verloren, maar dat weerhoudt haar er niet van deze -nieuwe expeditie te ondernemen.

Waar Willa zich echter niet overheen kan zetten, is dat haar grote liefde, avonturier Seamus Finnigan, destijds tegen haar wil het besluit nam haar been te laten afzetten om haar leven te redden. Teleurgesteld -vertrekt Seamus naar Engeland, waar hij met een andere vrouw trouwt. Willa valt voor de charmes van de knappe Max von Brandt. Ze weet alleen nog niet dat Max een dubbele agenda heeft – en dat Seamus haar nooit helemaal heeft kunnen vergeten.

In de pers

‘Een boeiend verhaal, spannend en uiteindelijk ook heel romantisch.’ NBD Biblion

‘Jennifer Donnelly heeft haar historische huiswerk goed gedaan.’ The Washington Post

‘Genieten: zo veel pagina’s vol met romantiek, snode plannen, gedetailleerde achtergronden, plottwists en cliffhangers.’ Publishers Weekly


Jennifer Donnelly studeerde cum laude af aan de universiteit van Rochester in Engelse letterkunde en Europese geschiedenis. Ze werkte als antiekhandelaar, verslaggever en copywriter voor ze begon met het schrijven van romans. Ze woont in Brooklyn, New York.

  EAN: 9789022594087
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Annet Mons
  Publicatiedatum:   12-05-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 230 mm
  Dikte: 47 mm
  Gewicht: 1043 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 736
  Collectie:   Rozen
  Trefwoorden:   eerste wereldoorlog;familie;geschiedenis;himalaya;liefde;londen;mount everest;mysterie;nieuw begin;romantiek;spion;tibet;vrouwenrechten