Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen

en andere wonderlijke verhalen uit de natuur

EAN: 9789022590300
Publicatiedatum:  28-09-2020
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 216

    Bestelbaar , available on 28/09/2020

Arjan Postma heeft de gave om de wereld om ons heen nét op een andere manier te bekijken. Hij ziet bijzondere parallellen tussen mens en dier en met zijn aanstekelijke manier van vertellen, levert dit unieke verhalen op.

Zo laat hij ons zien hoe één gekke mier de wereld kan veranderen en neemt hij je mee langs dieren die theater maken, hun eigen potje koken en zelfs complete steden bouwen. Daarnaast komen er ook grote thema’s voorbij als leiderschap, samenwerking en liefde.

Door de vrolijke parades van getuigen uit de dierenwereld zijn Arjans verhalen altijd origineel en verrassend, maar dit boek zal je ook laten zien dat we onszelf vooral niet altijd te serieus moeten nemen.

 

‘Postma vertelt met aanstekelijk enthousiasme over dieren om ons heen, alsof hij naast je in de struiken ligt.’ Algemeen Dagblad

Buiten gebeurt het is een handleiding voor het buitenleven.’ NRC Handelsblad

‘Arjan Postma heeft in korte tijd de harten van natuurminnend Nederland veroverd.’ NCRV Gids

Arjan Postma is als meesterverteller een graag geziene gast op radio en televisie. Hij is bekend als presentator van Het zijn net mensen en schuift regelmatig aan als natuurduider in diverse talkshows zoals RTL Late Night, Jinek & DWDD. Daarnaast geeft hij lezingen. Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen is zijn vierde boek.

Arjan Postma is wekelijks te beluisteren op Radio 1 en is daarnaast op tal van andere zenders te horen, zoals Q Music, Radio 538 en BNR Nieuwsradio. Ook is hij de sidekick en commentator van de natuurquiz Het zijn net mensen op RTL.Koen van Santvoord tekent alle verhalen van Arjan over de natuur op. Dit is alweer het vierde boek dat ze samen maken. Daarnaast verschenen van zijn hand o.a. Foppe de Haan, bondscoach voor vier weken (genomineerd voor Sportboek van het jaar) en de bestseller Bumper de politiepup.

  EAN: 9789022590300
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Publicatiedatum:   28-09-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 161 mm
  Breedte: 214 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 431 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 216
  Trefwoorden:   biologie;boswachter;de natuur in;dieren;fauna;flora;herfst;lente;natuur;planten;seizoenen;wandelen;winter;zomer