Meat Your Inner Chef

...


Nederlands | 08-10-2024 | 168 pagina's

9789000396269

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 26,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

Ben jij klaar om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

Stap binnen in de wereld van kwaliteitsvlees, waar genieten vooropstaat en passie en expertise samenkomen. In dit boek ontdek je gerechten passend bij elk seizoen. Onder leiding van vakslager Jos Havekotte en vuurmeester Marcel Maassen, zet jij de lekkerste vleesrecepten op tafel – van een honing-mosterd glazed lamsbout tot een iberico rack met kersenlaksaus.

Met onze heerlijke recepten, uitgebreide vleeskennis en wijntips van een sommelier, heb jij na dit boek alle skills in huis en neem je alleen nog maar genoegen met een diner van wereldklasse.

Er schuilt een chef-kok in ieder van ons, let maar op!

Jos Havekotte en Marcel Maassen zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en België. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.

Biografie

Jos Havekotte en Marcel Maassen zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en België. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.

Details

EAN :9789000396269
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  08-10-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :236 mm
Breedte :188 mm
Dikte :20 mm
Gewicht :676 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :168
Keywords :  avondeten;recepten;slagers;vlees;vleesliefhebber;vleesspecialist