Kerstkransen & winterboeketten

40x bloemwerk uit Marieke's pluktuin

EAN: 9789000390427
Publicatiedatum:  03-10-2023
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 112

    Bestelbaar , available on 03/10/2023

Puur natuur bloemwerk voor een sfeervol winterhuis

Bloembindster Marieke Nolsen geeft je inspiratie om in de winterperiode zelf de mooiste bloemwerken te maken. Ze laat zien dat er ook in dit seizoen nog genoeg te plukken valt in eigen borders, zoals gedroogde bloemen van hortensia’s, takken met sierappeltjes en het groene blad van heesters. De rijke winteroogst zorgt voor heel divers kerstbloemwerk met een natuurlijk karakter, waar je dankzij de sterke materialen lang plezier van hebt.

Met duidelijke stap-voor-stap-werkbeschrijvingen en zes delen met elk een eigen kleurthema kun je aan de slag met 40 van haar favoriete sfeerstukken voor binnen en buiten. De deurkrans met rode bessen en appeltjes bezorgt je een warm welkom in de donkere decemberdagen. De slingers van sierappeltjes vormen een mooi natuurlijk alternatief voor kerstversiering. En met kerstbomen van berkenhout haal je zelf het winterbos in huis.

Marieke Nolsen is gediplomeerd bloemist en heeft een grote passie voor tuinieren. Van januari tot en met december plukt ze de meeste bloemen voor haar bloemwerk uit eigen tuin. Ze heeft zich gespecialiseerd in pluktuinen en geeft goed bezochte workshops en lezingen over dit onderwerp.

  EAN: 9789000390427
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   03-10-2023
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 237 mm
  Breedte: 177 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 514 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 112
  Trefwoorden:   bloemdecoraties;bloementuin;bloemschikken;cadeau;cadeauboek;decoratie;duurzaam;feestdagen;herfst;kerst;kerstbloemwerk;kerstdecoratie;kerstkrans;kerstversiering;pluktuin;winter;winterboeket