De vloek van de grafrovers


Nederlands | 14-11-2023 | 48 pages

9789000390090

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 16,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Spannend doeboek én verhaal ineen over het oude Egypte

Als de oud-Egyptische vrienden Nub en Iteti ontdekken dat een bende grafrovers van plan is om in de graftombe van koningin Neith in te breken, gaan ze op pad om hen te stoppen. Maar onderweg zijn er allerlei aanwijzingen en puzzels om op te lossen, van een geheimzinnige lijst hiërogliefen tot een verwarrend doolhof over de rivier de Nijl. Lukt het hen om op tijd bij de tombe te komen en te voorkomen dat de grafrovers een vreselijke vloek ontketenen? En wie zijn die grafrovers eigenlijk?

De vloek van de grafrovers is het perfecte boek voor kinderen vanaf 8 jaar die van geschiedenis en spannende avonturen houden. Met prachtige illustraties, fascinerende feitjes over het oude Egypte én een hiërogliefenwoordenboek achterin. Geen zin om de raadsels op te lossen? Geen zorgen, ook dan kun je het verhaal lezen.

Biografie

Andy Seed schrijft graag over wonderlijke, grappige en fascinerende verschijnselen óp en ver buiten onze wereld. Hij is dol op goede grappen en op grote dingen van karton bouwen. Daarnaast bezoekt hij regelmatig scholen om kinderen te enthousiasmeren om meer te lezen. Hij woont in Gloucestershire, Engeland.

Details

EAN :9789000390090
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  14-11-2023
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :297 mm
Breedte :225 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :575 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :48
Trefwoorden :  british museum;doeboek;egypte;grafrovers;hiërogliefen;mysterie;oude egypte;piramides;puzzels;steen van rosetta;tombe