De koning zonder spierballen


Nederlands | 31-05-2023 | 44 pages

9789000387687

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 15,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Een nieuw avontuur van de makers van De ridder zonder billen!

De koning heeft het helemaal voor elkaar: een lieve koningin aan zijn zij, een slimme dochter die keurig haar best doet tijdens haar prinsessenlessen én een uitstekend paar billen. Maar hij is ook een beetje lui geworden. Zo lui, dat hij inmiddels eigenlijk niet meer zo goed in het bubbelbad past. Gelukkig weet de koningin wel raad: tijd om naar het sportpaleis te gaan! Daar start de koning vol goede moed met ballet, boksen en yoga. Maar is er niet een veel betere manier om spierballen te kweken?

De koning zonder spierballen is een hilarisch prentenboek over waarom buitenspelen misschien wel de állerbeste sport is! Met spectaculaire uitklappagina van het sportpaleis.

Al ruim 90.000 exemplaren in de serie verkocht!

Biografie

Levina van Teunenbroek is pedagogisch werkster, verhalenvertelster en schrijfster. Haar verhalen zijn spannend, gek, soms een beetje stout, interactief, lief of grappig. Eerder schreef ze de prentenboeken De ridder zonder billen, De prins zonder billen en Het prinsesje zonder stank, geïllustreerd door Charlotte Bruijn. In januari 2023 verschijnt Is dat een rover in het bos?, waarvoor Emanuel Wiemans de illustraties maakte.

Charlotte Bruijn illustreert het liefst boeken met een gekke twist of een bijzondere betekenis. Want daarvan gaat haar hart huppelen en krijgt haar potlood vleugels. En dat zie je meteen terug in haar levendige en optimistische stijl, waarbij telkens weer iets valt te ontdekken.

Details

EAN :9789000387687
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  31-05-2023
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :291 mm
Breedte :221 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :504 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :44
Collectie :  De ridder zonder billen
Trefwoorden :  charlotte bruijn;grappig;kleuters;levina van teunenbroek;peuters;prentenboek;prentenboek top 10;prins zonder billen;prinsesje zonder stank;ridder zonder billen;rijm;voorleesboek;voorlezen