Zoet genoeg

Alison Roman


Nederlands | 17-04-2023 | 304 pagina's

9789000387373

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 35,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar




Tekst achterflap

‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur

‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ Hiske Versprille, in de Volkskrant van 19 november 2020

Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; meer dan 80 eenvoudige en overheerlijke bakrecepten

Desserts: ingewikkeld en tijdrovend? Niet met dit boek. Met niet veel meer dan twee handen, een paar mengkommen en de hulp van de koningin van de thuiskeuken Alison Roman zet ook jij binnen no-time de lekkerste taarten, koekjes en desserts in elkaar.

Alison Roman is auteur van Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze was columnist voor de New York Times en culinair redacteur bij Bon Appétit. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.

Biografie

Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.

Details

EAN :9789000387373
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  17-04-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :260 mm
Breedte :210 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :1326 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :304
Keywords :  bijzonder simpel;desserts;koekjes;lekker thuis;taart;toetjes