Long Legs Amigurumi


Nederlands | 04-05-2023 | 80 pagina's

9789000385386

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,99


 

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Gezellige slungels om zelf te haken

Dit vrolijke haakboek staat vol amigurumi’s met lange benen. Het zijn gezellige slungelige gehaakte beesten, met veel strepen en stippen. Juist de lange ledematen geven de dieren iets speciaals. Kleine kinderen kunnen de knuffels hier fijn aan vastpakken. Of de beesten zitten lekker zwaaiend met hun benen op de vensterbank of de kast.

De basis van de Longs Legs is steeds hetzelfde. Dus als je er al een gemaakt hebt, haakt de volgende heerlijk weg. Door de verschillende details, zoals de oren, de snuit en de staart, is iedere amigurumi toch weer anders en zullen haaksters en hakers er graag meer dan één willen maken. Ze kunnen kiezen uit Amelie, de Franse dalmatiër, Mia, de kleurrijke lama, Bibi, het bloemengeitje, Feline, de vriendelijke vos, Charlie en Cato, de brandweerneushoorns, Olivia, het dansende nijlpaard, Polly, het hartjespaard, Sophia, het zomerse ijsbeertje, Bo, de bruine beer en Suus, het zoete varkentje.

Biografie

Angelique Millonzi is illustratrice en gepassioneerd haakster. Ze leverde patronen voor het tijdschrift Aan de haak en ze is twee keer de ontwerper van de maand geweest in de Ami-Along van Amigurumi.com. Haar fans kennen haar als Mrs Milly van haar Instagram-account, haar Facebookpagina of haar website.

Details

EAN :9789000385386
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatie datum :  04-05-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :232 mm
Breedte :192 mm
Dikte :9 mm
Gewicht :284 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :80
Keywords :  amigurumi;haken;knuffels;long legs;speelgoed