EAN: 9789000383603
Publicatiedatum:  22-11-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 40

    Bestelbaar , available on 22/11/2022

Kerstklassieker op rijm

Een dag voor kerst telt Della het geld dat ze heeft opgespaard. Daarmee kan ze nooit een cadeau kopen dat laat zien hoeveel ze van Jim houdt! Ze besluit haar prachtige lange haren te verkopen. Met het geld dat ze ervoor krijgt, koopt ze een dure ketting voor aan zijn zakhorloge. Ook Jim vindt het perfecte kerstcadeau, maar het is veel te duur. Hij besluit zijn zakhorloge te verkopen. Wat zal Della blij zijn met de schitterende borstel die hij haar zal geven! Thuis komen de twee erachter dat ze allebei hun dierbaarste bezit hebben verkocht en dat de twee cadeaus nu onbruikbaar zijn. Toch staan ze niet met lege handen, want het mooiste geschenk is hun liefde voor elkaar – en die is onbetaalbaar!

Tijdloze kerstklassieker met een hartverwarmende boodschap die iedereen gelezen moet hebben. O. Henry’s The Gift of the Magi is het perfecte verhaal voor de feestdagen! Prachtig gebonden boek met sfeervolle illustraties van Leontine Gaassenbeek. Het mooiste geschenk voor de decembermaand!

Marianne Busser (1958) en Ron Schröder (1958) hebben samen inmiddels ruim vierhonderd boeken en meer dan duizend liedjes gemaakt waaronder Het grote liedjesboek en Liselotje is jarig. Daarnaast hebben ze veel geschreven voor onderwijsmethoden, kindertijdschriften en voor het televisieprogramma Sesamstraat. Marianne Busser (1958) en Ron Schröder (1958) hebben samen inmiddels ruim vierhonderd boeken en meer dan duizend liedjes gemaakt waaronder Het grote liedjesboek en Liselotje is jarig. Daarnaast hebben ze veel geschreven voor onderwijsmethoden, kindertijdschriften en voor het televisieprogramma Sesamstraat.

  EAN: 9789000383603
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   22-11-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 271 mm
  Breedte: 217 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 426 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 40
  Trefwoorden:   cadeau;della;feestdagen;het geschenk van de wijzen;jim;kerst;kerstcadeau;kerstklassieker;kerstmis;kerstverhaal;kerstvertelling;o. henry;op rijm;prentenboek;the gift of the magi;voorleesboek