EAN: 9789000383115
Publicatiedatum:  23-09-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 136

    Bestelbaar , available on 23/09/2022

Pinkeltje gaat naar Zeeland!

Het is feest! Al honderd jaar zijn Zilvertorendorp en Zeeland bevriend en dat moet gevierd worden. Pinkeltje gaat speciaal naar het prachtige Zeeland toe om voor het grote feest boterbabbelaars, paptaart en Zeeuwse bolussen in te slaan. Maar… bij welke bakker Pinkeltje ook aanklopt, overal zijn de bolussen uitverkocht! Tot zijn opluchting weet Pinkeltje nog één laatste zakje te bemachtigen. Die opluchting slaat echter al gauw om in paniek als hij ontdekt dat er twee boeven achter hem aan zitten die het op dat zakje lekkers lijken te hebben gemunt. Waarom zijn die boeven op zoek naar Zeeuwse bolussen? Om die vraag te beantwoorden stort Pinkeltje zich in een groots avontuur dat hem kriskras door een van de mooiste provincies van Nederland leidt:  Zeeland!

Pinkeltje in Zeeland is een spiksplinternieuw avontuur van een van de meest iconische personages uit de Nederlandse jeugdliteratuur – wie is er niet met Pinkeltje opgegroeid? Met herkenbare illustraties van Arne van der Ree.

In Studio Dick Laan worden de oude Pinkeltje-verhalen in een modern jasje gestoken én gloednieuwe Pinkeltje-verhalen geschreven, helemaal in de geest van Dick Laan, de schrijver van de oorspronkelijke boeken. Sinds de oprichting van Studio Dick Laan beleefde Pinkeltje al avonturen in de Efteling, het Rijksmuseum, het Dolfinarium, het Spoorwegmuseum, Madurodam, Diergaarde Blijdorp, Madurodam, Friesland en op Texel. Pinkeltje in Zeeland werd geschreven door Sander Meij en geïllustreerd door Arne van der Ree.

  EAN: 9789000383115
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   23-09-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 217 mm
  Breedte: 155 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 329 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 136
  Collectie:   Pinkeltje
  Trefwoorden:   arne van der ree;dick laan;pinkelotje;pinkeltje;studio dick laan;vanaf 7 jaar;vanaf 9 jaar;zeeland;zeeuwse bolussen;zelf lezen;zilvertorendorp