Onze wereld in getallen

Een encyclopedie vol fantastische feiten

EAN: 9789000382811
Publicatiedatum:  04-10-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 192

    Bestelbaar , available on 04/10/2022

Ontelbare fascinerende feiten binnen handbereik!

Wil je indruk maken op je vrienden met de meest ongelooflijke feiten en statistieken? Wil je meer weten over de wonderen van de wereld? Bewapen jezelf met getallenkennis en fantastische cijfers uit dit boek boordevol weetjes. Met onderwerpen van ruimte tot sport en van dieren tot kunst.
Leer hoeveel verdiepingen het hoogste gebouw ter wereld heeft of hoe lang een potvis zijn adem kan inhouden. En weet jij al hoe lang het duurt om een ruimtepak aan te trekken? Of hoe vaak een luiaard in een week poept? Hoeveel stenen zitten er eigenlijk in de Grote Piramide van Gizeh? En welk percentage van je hersenen gebruik je nou echt? De antwoorden op deze vragen én nog eindeloos veel meer vind je allemaal in dit boek!
Met intrigerende feiten en kleurrijke afbeeldingen is Onze wereld in getallen een feest van cijfers voor nieuwsgierige kinderen!
- Heel erg veel verbluffende feiten en statistieken over meer dan 70 onderwerpen om indruk mee te maken
- Voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar, en voor ouders en leerkrachten die graag meer willen weten over dieren, wetenschap en technologie, geschiedenis en geografie
- Boordevol prachtige foto’s en spectaculaire infographics
- Mooi naslagwerk voor spreekbeurten en werkstukken

Clive Gifford schreef meer dan 180 boeken, waarvan er meerdere genomineerd zijn voor de TES Information Book of the Year en de British Book Awards. Met zijn boek Eye Benders: The Science of Seeing won hij de prestigieuze Royal Society Young People’s Book Prize.

  EAN: 9789000382811
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   04-10-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 282 mm
  Breedte: 224 mm
  Dikte: 17 mm
  Gewicht: 1010 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 192
  Trefwoorden:   cijfers;dieren;encyclopedie;feiten;feitjes;geschiedenis;getallen;presentatie;spreekbeurt;technologie;wereld;werkstuk;wetenschap