Het grote groene doeboek

Doolhoven, zoek-de-verschillen, zoekplaten, geheugenspelletjes, quizjes en andere vermakelijke milieuvriendelijke puzzels!

EAN: 9789000372669
Publicatiedatum:  19-03-2020
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 128

    Leverbaar

Leuk en leerzaam doeboek voor klimatologen in de dop!

Dit eco-doeboek is een must voor nieuwsgierige kinderen die alles willen weten over onze veranderende planeet. In elk van de meer dan tachtig puzzels komt een onderwerp aan de orde dat met het milieu te maken heeft, zoals water besparen, recyclen en ontbossing. Help een bij de weg naar zijn nest terug te vinden, ga boodschappen doen bij de boer en repareer lekkende waterleidingen om water te besparen. Bij elke fraai geïllustreerde puzzel staan weetjes over onze aarde, de dieren die er leven en wat voor invloed de mensheid heeft. Doolhoven, zoek-de-verschillen, zoekplaten, geheugenspelletjes, quizjes en andere leuke milieuvriendelijke puzzels – gegarandeerd urenlang milieuvriendelijk vermaak!

Het grote groene doeboek is een positief en educatief boek met meer dan 80 puzzels en spelletjes, elk vergezeld van een weetje over het klimaat. Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar, voor thuis én in de klas.

  EAN: 9789000372669
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   19-03-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 211 mm
  Breedte: 297 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 607 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 128
  Trefwoorden:   dieren;doeboek;doolhof;duurzaam;duurzaamheid;klimaat;milieu;puzzels;quiz;weetjes;zoek de verschillen