De magische apotheek – Het mysterie van de zwarte bloem

EAN: 9789000368006
Publicatiedatum:  07-11-2019
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 149 mm
Breedte: 222 mm
Dikte: 32 mm
Gewicht: 533 gr
Aantal bladzijden: 280

   Leverbaar

Anna Ruhe groeide op in Berlijn en wilde graag ijscoboer worden, tot ze erachter kwam dat dat niet betekende dat ze zelf de hele dag ijs mocht eten. Daarna overwoog ze mariene biologie, tot ze erachter kwam dat dat niet betekende dat ze de hele dag tussen de haaien mocht zwemmen. Uiteindelijk werd ze schrijver van De magische apotheek.

Het spannende tweede boek over de magische apotheek!

Lucie heeft een groot geheim. Diep onder haar huis heeft ze een verborgen ruimte gevonden: een magische apotheek! Hier worden magische geurtjes gebrouwen waarin enorme krachten schuilen. Lucie, haar buurjongen Mats en haar broertje Benno hebben de opdracht gekregen om de apotheek te beheren.

Op een dag verdwijnt het meteoorpoeder, het belangrijkste ingrediënt van alle magische geuren. Zonder dit poeder kan Mats zijn vader niet genezen van de werking van het liefdeloze luchtje! In hun zoektocht naar de dief komen Lucie en haar vrienden terecht in Utrecht. Daar krijgen ze hulp van een man die al heel lang niet meer in leven hoort te zijn. Lukt het Lucie en haar vrienden om het meteoorpoeder te vinden en de magische apotheek te redden?

  EAN: 9789000368006
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Vertaler:  David Orthel
  Publicatiedatum:   07-11-2019
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 149 mm
  Breedte: 222 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 533 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 280
  Collectie:   De magische apotheek
  Trefwoorden:   apotheek;avontuur;bakkerij bliss;geuren;harry potter;magie;magisch;magische apotheek;nevermoor;parfum;spanning;vanaf 9 jaar;voorlezen;zelf lezen