Het grote seizoenenboek


Nederlands | 16-02-2018 | 176 pages

9789000359806

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 23,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Het grote seizoenenboek van Marianne Busser en Ron Schröder

Een extra dikke bundel met alle seizoenen

Een mooi groot boek voor jong en oud boordevol versjes, liedjes en verhaaltjes over allerlei dingen die in de lente, zomer, herfst en winter spelen. Zo wil de blote koning in de zomer graag bruin worden, zijn de ettertjes (en hun tante) na de voorjaarsrommelmarkt nog steeds niet van hun rommel verlost en houdt olifantje Olibol in de winter lekker een pyjamadag. En waarom slaapt het mannenkoor de hele nacht op het dak? De verschillende bekende personages beleven grappige en vrolijke avonturen, die allemaal samenhangen met de specifieke seizoenen. Leerzaam én heel herkenbaar voor kleuters!

De winter is voorbij
de knoppen gaan nu open
het eerste slakje komt
weer uit zijn huis gekropen

Het spinnetje heeft net
een prachtig web gesponnen
een merel bouwt een nest
de lente is begonnen!

Met kleurrijke illustraties van Dagmar Stam.

Biografie

Marianne Busser (1958) en Ron Schröder (1958) hebben samen inmiddels ruim vierhonderd boeken en meer dan duizend liedjes gemaakt waaronder Het grote liedjesboek en Liselotje is jarig. Daarnaast hebben ze veel geschreven voor onderwijsmethoden, kindertijdschriften en voor het televisieprogramma Sesamstraat. Marianne Busser (1958) en Ron Schröder (1958) hebben samen inmiddels ruim vierhonderd boeken en meer dan duizend liedjes gemaakt waaronder Het grote liedjesboek en Liselotje is jarig. Daarnaast hebben ze veel geschreven voor onderwijsmethoden, kindertijdschriften en voor het televisieprogramma Sesamstraat.

Details

EAN :9789000359806
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum :  16-02-2018
Formaat :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :243 mm
Breedte :227 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :819 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :176
Trefwoorden :  bundel;dagmar stam;herfst;illustraties;kleurrijk boek;kleuters;lente;marianne busser en ron schroder;peuters;seizoenen;vanaf 3 jaar;versjes;voorlezen;winter;zomer