In je eigen tuintje

Plantjes kweken en knutselen

Clara Lidström-Annakarin Nijberg

EAN: 9789000359370
Publicatiedatum:  01-01-2018
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 203 mm
Breedte: 247 mm
Dikte: 13 mm
Gewicht: 360 gr
Aantal bladzijden: 56

   Leverbaar

Clara Lidstrom is schr?ver, blogger, fotograaf en stylist. Ze woont op het Zweedse platteland in een oude bouwval, samen met haar man en kinderen. Ze is er absoluut totaal van afhankel?k elke dag tekst op papier te zetten. Samen met Anna-Karin Nyberg maakt ze non-fictieboeken die kinderen zonder hulp van hun ouders kunnen gebruiken.

Tuinieren voor kinderen

Waarom zijn er niet meer non-fictieboeken die kinderen kunnen gebruiken zonder inmenging van de ouders? Vanuit die gedachte is het idee geboren van Clara Lidströms en Anna Karin Nybergs doe-het-zelfboeken voor kinderen. Een praktische serie die gericht is op kinderen in het basisonderwijs die graag bakken, repareren en (moes)tuinieren.

In je eigen tuintje bevat duidelijke beschrijvingen van eenvoudige projecten met planten, potjes, zaden en tuinieren. Kinderen kunnen zo zelf bijvoorbeeld tomaten en zonnebloemen laten groeien, knoflook planten en knoflookkaas maken, een potje bonen knutselen en nog meer dingen die de natuur te bieden heeft. De vele tips zijn leuk, makkelijk en geven je plezier in creatief bezig zijn. Alle beschrijvingen worden op speelse wijze weergegeven in stap-voor-stapillustraties.

 • Ook geschikt voor op het balkon!
 • Met trendy en stijlvolle illustraties in Scandinavische stijl
 • Leerzaam én leuk! 

  EAN :9789000359370
  Auteur : Clara Lidström-Annakarin Nijberg
  Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum :  01-01-2018
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :203 mm
  Breedte :247 mm
  Dikte :13 mm
  Gewicht :360 gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :56 b.
  Trefwoorden :  doeboek;eten;groen;groene vingers;groentetuin;kinderen;knutselen;knutseltips;kweken;non-fictie voor kinderen;planten;tuin;tuinieren;zelf groenten telen