Opa, vertel eens

omdat je bijzonder bent

Elma van Vliet

EAN: 9789000347032
Publicatiedatum:  01-01-2015
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 180mm
Breedte: 249mm
Dikte: 20mm
Gewicht: 644gr
Aantal bladzijden: 160 b.

   Leverbaar


Geef je opa dit album cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug.

Met Opa, vertel eens geef je je opa een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over zijn herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals zijn kindertijd, verliefd zijn, vader worden en de bijzondere band tussen opa en kleinkind, schrijft je opa stap voor stap zijn levensverhaal. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk boek. Nadat je opa het boek heeft ingevuld, geeft hij het weer terug aan jou. Zo leer je je opa nog beter kennen.

Ook in deze serie: Mam, vertel eens, Pap, vertel eens, Oma, vertel eens en Mam & pap vertellen over jou.

Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma’s boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

  EAN :9789000347032
  Auteur : Elma van Vliet
  Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum :  01-01-2015
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :180mm
  Breedte :249mm
  Dikte :20mm
  Gewicht :644gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :160 b.
  Collectie :  Vertel eens
  Trefwoorden :  anekdotes opschrijven;bestseller;bestsellerlijst;cadeau;cadeau geven;cadeau idee;cadeau voor grootvader;cadeau voor opa;cadeauboek;diy;diy boek;do it yourself;doe het zelf;dromen;elkaar leren kennen;elma van vliet;familie;familiestamboom;gezin;grootvader;herinnering;herinneringen;herinneringen bewaren;herinneringen delen;herinneringsboek;invulboek;invulboek voor opa;invullen;jeugdherinneringen;kado;kado geven;kado idee;kado voor opa;kadoboek;kerstcadeau;kerstkado;kleindochter;kleinkind;kleinzoon;levensgebeurtenissen;maak je eigen;memoires;mijlpalen;mooie herinneringen;opa;persoonlijk;persoonlijk invulboek;persoonlijke;positief denken;sinterklaas;sinterklaascadeau;sinterklaaskado;stamboom;verjaardag;verjaardagscadeau;verjaardagskado;vertel;vertel eens;vertel eens boeken;vertel eens serie;vertellen;volwassen worden;vragen;zelf maken