EAN: 9789000344598
Publicatiedatum:  01-01-2015
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 180mm
Breedte: 246mm
Dikte: 21mm
Gewicht: 641gr
Aantal bladzijden: 160 b.

   Leverbaar


Geef je oma dit album cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug.

Met Oma, vertel eens geef je je oma een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen oma en kleinkind, schrijft je oma stap voor stap haar levensverhaal. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk boek. Nadat je oma het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou. Zo leer je je oma nog beter kennen.

Ook in deze serie: Mam, vertel eens, Pap, vertel eens, Opa, vertel eens en Mam & pap vertellen over jou.

Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma’s boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

  EAN :9789000344598
  Auteur : Elma van Vliet
  Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum :  01-01-2015
  Formaat :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :180mm
  Breedte :246mm
  Dikte :21mm
  Gewicht :641gr
  Voorraad :Beschikbaar
  Aantal bladzijden :160 b.
  Collectie :  Vertel eens
  Trefwoorden :  anekdotes opschrijven;bestseller;bestsellerlijst;cadeau;cadeau idee;cadeau voor grootmoeder;cadeau voor oma;cadeauboek;diy;diy boek;do it yourself;doe het zelf;dromen;elkaar leren kennen;elma van vliet;familie;familiestamboom;gezin;grootmoeder;herinnering;herinneringen;herinneringen bewaren;herinneringen delen;herinneringsboek;invulboek;invulboek voor oma;invullen;jeugdherinneringen;kado;kado geven;kado idee;kado voor oma;kadoboek;kerstcadeau;kerstkado;kleindochter;kleinkind;kleinzoon;levensgebeurtenissen;maak je eigen;memoires;mijlpalen;mooie herinneringen;oma;persoonlijk;persoonlijk invulboek;persoonlijke;positief denken;sinterklaas;sinterklaascadeau;sinterklaaskado;stamboom;verjaardag;verjaardagscadeau;verjaardagskado;vertel;vertel eens;vertel eens boeken;vertel eens serie;vertellen;volwassen worden;vragen;zelf maken