Wel of geen kerstkaart?

Met de gedachte gespeeld dit jaar geen kerstkaarten te versturen? Kom hier even rondhangen en je bent van dit idee genezen…want een persoonlijke kaart betekent veel! Ook kerstkaarten van goede doelen aanwezig. Veel soorten.

 

 

 

 

Eindejaarsactie!!

En jahoor, daar is hij weer!  

De eindejaarscampagne van de boekhandel!

 

 

Iedereen die voor € 20,-- aan boeken koopt (maakt niet uit welke) is er een boekenbon van € 5 cadeau (op=op).

Wanneer? Van dinsdag 25 november t/m woensdag 24 december.

Die boekenbon kunt u dan weer inleveren van zaterdag 27 december t/m zaterdag 31 januari 2015. Maakt niet uit voor hoeveel u dan koopt. Ontdek wat je hier kunt doen met € 5,--!

Kerstfeest - het feest van het Licht

kerstOnze winkel is gereed voor de decembermaand. We hebben alles uitgestald om de keus zo gemakkelijk mogelijk te maken. Van boek, cd, dvd, agenda, kerstkaart, beeld tot licht. Kom en verheug je in ons assortiment en de winkel vol sfeer! We helpen u graag!

Sinterklaas = zak vol boeken

sintSinterklaas is het feest bij uitstek waarop je elkaars gezelligheid zoekt en de ander iets geeft. Breng een bezoek aan onze winkel en laat je verrassen door de hoeveelheid aan kansen! We zitten vol met tips om het mooiste, beste, leukste boek te adviseren voor nét diegene wie je een cadeau wilt geven. Een cd? Een spel om 's avonds gezellig rond de tafel te zitten? Een lichtje? De mooiste box met wenskaarten? Geen probleem, we helpen u. Maak een familiefeest van Sinterklaas waarop je laat merken dat je blij bent dat de ander er is.  

Boekpresentatie

 

Boekpresentatie! Op donderdagavond 27 november om 19.30 uur komt Laurina de Visser, afkomstig uit Oostkapelle, om te vertellen over haar debuut ‘Niets aan de hand toch?’

De schrijfster Laurina de Visser (1988)  is achttien jaar als ze eerst haar vader en vrij snel daarna haar moeder verliest. Ze probeert staande te blijven door iets in zichzelf af te sluiten en zich volledig op haar studie en omgeving te storten. Ze werkt en leeft en lacht en kijkt om naar iedereen totdat ze op een dag niet meer verder kan. Pas na intensieve begeleiding van een verliesconsulent leert ze het verdriet een plek te geven. Ze leert praten, voelen en schilderen waardoor ze heel veel van zichzelf laat zien. Wat ze geleerd heeft, geeft ze door in haar boek. Het is een heel diep, mooi en uniek verhaal geworden.

 

Op deze avond laat ze door middel van haar verhaal, een kasteel en haar schilderijen zien wat verlies is en inhoudt en hoe zij ermee leert te leven.

 

Iedere spontane bezoeker is welkom, maar aanmelden is  handig! Mag via telefoon 0118.562341 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

visser2
 

Kinderboekenmaand 2014

Inmiddels is de Kinderboekenweek voorbij, maar duurt de christelijke kinderboekenmaand voort tot eind oktober. Het is dus nog tijd voor het grote leesfeest. Het prentenboek komt dit jaar van Ineke Kraijo en heet 'Waar is de ring?'  Spotprijs € 5.95. Het actieboek voor de onderbouw is 'Groeten uit Kenia' van Ingrid Medema  en het actieboek voor de bovenbouw is van Peter van Dijk en heet 'De lynx rechts' . Beiden € 4.95. Volop keus!  En dan hebben we het nog niet over alle boeken die net verschenen zijn!Kom eens snuffelen!   

Nieuw in voorraad: smart games

Al vanaf een tientje heb je een heerlijk spelletje in handen. Dat je eindelijke eens van de computer afhoudt, het brein stimuleert, je inzicht prikkelt en al je andere huisgenoten doet meekijken of het je lukt of niet! En natuurlijk lukt het je! Want het niveau van elk spelletje varieert van beginners- tot mastersniveau!
 
GENOMINEERD SPEELGOED VAN HET JAAR!

Kleed je origineel of geef een origineel cadeau!

T-shirts met teksten

 

 

Nieuw in 2014! T-shirts met teksten.

Leuk als cadeau en natuurlijk om zelf aan te trekken.
Met allerlei verschillende teksten.

Kom ze bekijken! Uniek!

Op reis!

op reis

 

HET PRENTENBOEK  'OP REIS'  is.

In dit prachtige prentenboek ontsnapt een meisje aan de grijze verveling door een rode deur te tekenen en daardoor een fantasieland binnen te gaan, waar ze spannende avonturen beleeft. Reis met haar mee door geheimzinnige steden en tussen fantasierijke luchtschepen.

Zeeuws Leesplankje - (borduur)kaarten + placemat

Heel bekend is het Leesplankje...als iemand 'Aap, noot  zegt, zegt 80 % van de Nederlanders... ' Mies'. Nu origineel en nieuw gemaakt : Het Zeeuwse Leesplankje. De afbeelding laat het oude plankje zien. Nu is het origineler en sterker met woorden als 'Waste', 'Zwelmpje'  , '' Nist' , "Mogge' , 'Tunne' etc. Mooi. Prachtig borduurpakket van gemaakt. Ook als placemat en kaarten te koop.

 

Jan Zwemer heeft het geheel mooi gemaakt met extra gedichtjes bij de woorden. Voorbeelden:

 

Waste

 

As de waste buuten droogt in de wind

is ze vee minder 'ard as da je ze in 'uus laet droohe.

 

Nist

 

As je toch hin nist zou ê

wi zou de jan toch moete leie?

Vo mens en veuhel zou a toch

be'elpe weze, zou je zeie

 

enz.

 

 

Boekhandel de Boekenmolen Meliskerke

Onze website "de-boekenmolen.nl" maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.     Melding verbergen.