Week van het Zeeuwse Boek

 

Voor de 20e keer organiseren de gezamenlijke Zeeuwse Boekverkopers de Week van het Zeeuwse Boek. Zeeuwse boeken krijgen in die week extra aandacht in de boekhandels en voor kopers die voor tenminste € 15,00 aan boeken aanschaffen (en dat hoeven geen Zeeuwse boeken te zijn) is er het Geschenk van de Week van het Zeeuwse Boek

Dit jaar vindt de Week van het Zeeuwse Boek plaats vanwoensdag 29 oktober tot met zaterdag 8 november.

 

 Iedereen die voor tenminste € 15,00 aan algemene boeken koopt krijgt het boek De onfortuinlijke dood van Krijn Kip en andere verhalen die best wel eens echt gebeurd zouden kunnen zijn (maar misschien ook niet) cadeau.

 

Katinka Polderman (’s-Heer Abtskerke, 1 mei 1981) is cabaretière. Zij volgde de tweejarige opleiding aan de Cabaretacademie in Rotterdam. Vervolgens studeerde ze aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In 2005 won ze zowel de jury- als publieksprijs van het Leids Cabaret Festival.

 

 

Het is ook los te koop voor € 7,50.

 

Week van het Zeeuwse Boek

Kinderboekenmaand 2014

Inmiddels is de Kinderboekenweek voorbij, maar duurt de christelijke kinderboekenmaand voort tot eind oktober. Het is dus nog tijd voor het grote leesfeest. Het prentenboek komt dit jaar van Ineke Kraijo en heet 'Waar is de ring?'  Spotprijs € 5.95. Het actieboek voor de onderbouw is 'Groeten uit Kenia' van Ingrid Medema  en het actieboek voor de bovenbouw is van Peter van Dijk en heet 'De lynx rechts' . Beiden € 4.95. Volop keus!  En dan hebben we het nog niet over alle boeken die net verschenen zijn!Kom eens snuffelen!   

Nieuw in voorraad: smart games

Al vanaf een tientje heb je een heerlijk spelletje in handen. Dat je eindelijke eens van de computer afhoudt, het brein stimuleert, je inzicht prikkelt en al je andere huisgenoten doet meekijken of het je lukt of niet! En natuurlijk lukt het je! Want het niveau van elk spelletje varieert van beginners- tot mastersniveau!
 
GENOMINEERD SPEELGOED VAN HET JAAR!

Kleed je origineel of geef een origineel cadeau!

T-shirts met teksten

 

 

Nieuw in 2014! T-shirts met teksten.

Leuk als cadeau en natuurlijk om zelf aan te trekken.
Met allerlei verschillende teksten.

Kom ze bekijken! Uniek!

Op reis!

op reis

 

HET PRENTENBOEK  'OP REIS'  is.

In dit prachtige prentenboek ontsnapt een meisje aan de grijze verveling door een rode deur te tekenen en daardoor een fantasieland binnen te gaan, waar ze spannende avonturen beleeft. Reis met haar mee door geheimzinnige steden en tussen fantasierijke luchtschepen.

Zeeuws Leesplankje - (borduur)kaarten + placemat

Heel bekend is het Leesplankje...als iemand 'Aap, noot  zegt, zegt 80 % van de Nederlanders... ' Mies'. Nu origineel en nieuw gemaakt : Het Zeeuwse Leesplankje. De afbeelding laat het oude plankje zien. Nu is het origineler en sterker met woorden als 'Waste', 'Zwelmpje'  , '' Nist' , "Mogge' , 'Tunne' etc. Mooi. Prachtig borduurpakket van gemaakt. Ook als placemat en kaarten te koop.

 

Jan Zwemer heeft het geheel mooi gemaakt met extra gedichtjes bij de woorden. Voorbeelden:

 

Waste

 

As de waste buuten droogt in de wind

is ze vee minder 'ard as da je ze in 'uus laet droohe.

 

Nist

 

As je toch hin nist zou ê

wi zou de jan toch moete leie?

Vo mens en veuhel zou a toch

be'elpe weze, zou je zeie

 

enz.

 

 

Boekhandel de Boekenmolen Meliskerke

Onze website "de-boekenmolen.nl" maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.     Melding verbergen.